!DOCTYPE html> 1490197481090026
BG

Общи условия за ползване

1. Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между ПАНДА ЛУКС ООД /, собственик на интернет магазин www.flamingokids.eu от една страна и потребителите на електронен магазин http://www.flamingokids.eu/ /, наричан Сайт. Тези условия обвързват всички потребители. Всеки потребител, който използва сайта http://www.flamingokids.eu, се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.

2. Всички цени, обявени в сайта, включват ДДС. Цените на стоките не включват доставка до адрес на клиента. Доставката се заплаща допълнително - подробна информация, можете да намерите ТУК.

3. Поръчки чрез сайта  http://www.flamingokids.eu/ се приемат 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.

4. За да закупите стока от нашия Сайт, е препоръчително, но не задължително да имате регистрация. Регистрацията е напълно безплатна и всеки регистриран потребител може да се възползва от нашата програм за Лоялни Клиенти, която предлага преференциални условия на пазаруване.

5. Магазин http://www.flamingokids.eu има правото да поиска потвърждение включително по телефон или електронна поща, както и допълнителна информация като адрес и ице за доставка, в случай, че не е направена регистрация или липсва информация. В случай, че тази информация бъде отказана, това автоматично води до отхвърляне на поръчката.

6. Магазин http://www.flamingokids.eu си запазва правото да откаже поръчка, в случай на изчерпване на количествата или липса на даден размер или по друга причина,като уведомява потребителя за отказа си и причината за него.

7. Сигурно Online разплащане 

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.

-Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
-В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

Банковите карти с които можете да направите on-line разплащане са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY
Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет”.

Данните, които клиента трябва да попълни за плащане с карта са:
-Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес)
-Данни за автентикация (За идентифицирането ви като картодържател, платежният ни сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode.  В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

ВАЖНО: Панда Лукс ООД НЕ събира картови данни и като търговец няма достъп до тях, а само обслужващата ни банка, която защитава данните на картодържателя.

Транзакционната валута (тази която се въвежда в платежната страница при покупка) е Български лев. 

Връщане на стока, платена с банкова карта:

Възстановяването на сумата, направено с банкова карта се извършва само и единствено по картата, с която е направено плащането на закупената стока в седем дневен срок

8. Панда Лукс ООД си запазва правото да прави промени и да обновява съдържанието на онлайн магазин http://www.flamingokids.eu по всяко време, в това число се вскючват промени както на информация, така и премахване или добавяне на стоки, както и промени на цени. Всяка направена промяна няма да засягат поръчки, направени или потвърдени преди извършените промени. 

9. Връщане на стоки:

Като потребител, Вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на стоките, в случай, че същите НЕ СА УПОТРЕБЯВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и стоката е във вида, в който е получена и при условията по чл.55 от ЗЗП. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При констатацията на дефектен продукт до 24 часа от получаването му и при не нарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, в случая транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на продавача. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл.59  ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката и не нарушен търговски вид на стоката и опаковката.

10. Замяна:

Всеки закупен артикул може да бъде заменен със същия или друг, като разходите по връщането на първоначално закупения са за сметка на клиента. След като стоката е върната, се прави нова поръчка и магазин http://www.flamingokids.eu Ви изпраща новата стока.

 

11.  ПАНДА ЛУКС ООД гарантира запазването на личните данни на всеки клиент/потребител. Те ще бъдат използвани само за посочените цели и в съответствие с приложимото право.

 

Екипът на магазин Flamingo Kids Ви пожелава приятно пазаруване!